H&M Spring Collection 2014

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat de wintercollecties in de uitverkoop gaan en de lege rekken opgevuld worden met de nieuwe collecties voor de lente. In dit artikel vind je lentecollectie van de Trend lijn die deel uitmaakt van H&M. Deze lijn van H&M is meestal een stuk prijziger dan de kleding van Divided, &Denim en L.O.G.G. maar het verschil in kwaliteit is zeker te merken.

Het kleurenpatroon mag duidelijk zijn: zwart, wit en geel en that’s it! Vooral zwart/witte strepen zie je veel terugkomen met hier en daar een grafisch printje. De items zijn ruimvallend en gemaakt van soepele stoffen. De collectie heeft een maritiem karakter met een chique touch. Ik heb al een groot gedeelte in filialen van H&M zien hangen, maar je kunt natuurlijk ook altijd je slag online slaan!

H&M 2014 spring collectie geel jasje_0 H&M Lente collectie voor 2014 H&M 2014 lente collectie gestreepte broek H&M 2014 Spring collectie H&M spring collection 2014 gestreepte jurk en gele jas H&M Lente collectie 2014 H&M voorjaarscollectie 2014 H&M Spring 2014 collectie H&M 2014 lente collectie H&M Spring Collectie 2014 H&M 2014 lente collectie sweater

Mijn favoriet? Outfit nummer twee vind ik echt geweldig en ik zie mijzelf wel in deze kleding  lopen.

Q; Wat vind jij van bovenstaande collectie?

15 thoughts on “H&M Spring Collection 2014

 1. katrien

  Echt een super mooie collectie. Ik ga zeker kijken als ie in de winkels ligt!

 2. Dat ziet er veelbelovend uit, vind het wel wat hebben!

 3. Leuk artikel heb je er van gemaakt. Grappig want dit keer hadden wij laatst ook een artikel over de H&M!

 4. Wat een toffe collectie! <3

 5. Leuke collectie!

 6. Ik kan meestal niet zo goed slagen bij H&M maar vind dat er nu zoveel leuke dingen tussen zitten! Snel weer bestellen dus 😉

 7. Die gele jas is echt fan-tas-tisch!!!

 8. Bee

  Wat een leuke collectie, de kleedjes lijken me geweldig!

 9. Wow mooi!! geel, zwart en wit passen echt goed bij elkaar!

 10. Ik word heel erg blij van deze mooie foto’s van de collectie. Van mij mag het al lente worden! :)

 11. Zit leuke kleding tussen, de witte blazer lijkt mij super!

 12. Er zitten erg leuke dingen bij!

 13. […] naar freesia in combinatie met zwart/wit of grafische prints? Dan zou ik zeker een kijkje nemen bij H&M want zij hebben deze stijl opgenomen in hun nieuwe collecties. Wil je de kleur niet combineren met […]

 14. […] Ik kijk dan ook altijd graag naar Lookbooks en campagnefoto’s. Laatst liet ik jullie de Trend collectie van H&M zien en vandaag is het de beurt aan […]

 15. Johng326

  What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It positively helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute &amp help other users like its helped me. Good job. gckffabkcgbd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

CommentLuv badge