TAG! Get to know me

Fashion meets Beauty is al meer dan een jaar online, maar ik heb nog nooit een TAG! ingevuld. Een klein deel van mjn volgers kennen mij persoonlijk maar het grootste deel niet, dus plukte ik deze tag van het internet zodat jullie mij wat beter kunnen leren kennen. Tags vind ik zelf altijd erg leuk om te lezen en ik hoop dat jullie ook..

get to know me tag

Voornaam? Evita

Geboortejaar? 1986

Geboorteland? Sri Lanka. Zes weken na mijn geboorte zijn mijn zus en ik geadopteerd en sindsdien wonen wij (bijna) ons hele leven in Nederland.

Hoe lang ben je? 1.57 en een halve cm (vooral die halve cm doet het ‘m)

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Gaat de wekker nu al?

Waar ben je op dit moment? Thuis op mijn bed tegen een warme verwarming aan, heerlijk!

Single/relatie? Sinds afgelopen september zes jaar een relatie.

Stefan en ik

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:  een betrouwbare perfectionist (was dat kort genoeg?)

Guy/Girlcrush: Guycrush: Stefan uiteraard!
Girlcrush: Natalie Portman, Nicole Scherzinger en Rihanna vind ik supermooie vrouwen!

Wat zou je op dit moment graag willen? Nog een kop thee en die ga ik nu pakken..

Sri Lanka

Waar ben je bang voor? Dierbaren kwijtraken..

Heb je je rijbewijs? Jep. Ik heb sinds mijn 18e een rijbewijs. Ik ben helaas geen trotse bezitter van een auto dus ik rijd nog maar zelden.

Nagellak of lippenstift? Nagellak! Mijn liefde voor lipsticks begint nu ook te groeien, maar voor nu houd ik meer van mooie gelakte nagels.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar? Zomer. Ik krijg dan meteen meer energie en wordt ook een stuk vrolijker en heb dan weer zin om van alles te ondernemen. In de winter doe ik het liefst een winterslaap en word ik pas weer wakker als het lente wordt.

Wil je ooit gaan trouwen? Ja, maar dat zal nog wel een tijdje gaan duren. Het liefst wil ik in het buitenland trouwen op een waanzinnig mooie locatie met alleen naaste familie en dan in Nederland een groot feest houden voor familieleden, vrienden en vriendinnen. Ik hoop op een originele manier en op een romantische plek ten huwelijk gevraagd worden (Stefan als je dit leest *hint *hint *hint).

Ben je een health-freak? Een beetje maar niet van nature. Ik ben A-sportief en het ongezondste voedsel vind ik juist het lekkerst. Maar het is niet zo dat jij mij de hele dag door op wortels en komkommers ziet kauwen en groene shakes ziet drinken..

Wat voor kleur haar en lengte heb je? Donkerbruin. Ik vind zwart niet de juiste benaming. Als ik iets zwarts bij mijn haar houd zie je duidelijk dat het donkerbruin is. Ik had eerst ombre haar maar na een jaar was ik hier wel op uitgekeken en ging ik voor het dip dye effect. Driekwart van mijn haar is mijn natuurlijke kleur en een kwart is ontkleurd en op het moment dus blond.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Vorige week heb ik net een fashion wishlist gepost (klik hier voor het artikel). Wat ik heel graag nog wil is een faux fur coat, een beanie met spikes, en een sweater met quilt print. Een fluffy trui stond ook op mijn wishlist maar die heb ik inmiddels bemachtigd (zie mijn profielfoto) en een sjaal met Aztec print heb ik ook en daar komt binnenkort een artikeltje over..
Op make-up gebied zou ik nog wel graag een high-end product willen van Burberry want die producten vind ik geweldig alleen al om de waanzinnig mooie verpakkingen!!

Burberry-Beauty-Vintage-Gold-Creative-Visual

Heb je tattoos?
Nee maar misschien laat ik er ooit nog wel een zetten. Bij sommige vrouwen vind ik tattoos echt prachtig zijn mits ze er niet helemaal onder geïnkt zitten. Vooral tattoos met een speciale betekenis vind ik erg mooi. Ik ben erg bang dat een tattoo mislukt of dat je er spijt van krijgt en dan zit ie wel voor de rest van je leven op je lichaam.

Heb je piercings? Eentje. Ik heb vier gaatjes in mijn oren, dat vind ik geen piercings. Ik heb tweemaal een tragus piercing gehad, maar omdat de piercing geen ruimte had ging het telkens ontsteken of groeide de piercing uit mijn oor. Van de piercer mocht ik toen een andere plek uitkiezen en eigenlijk koos hij voor mij de plek die waar ik nu al een jaar of 8 een piercing heb.

Draag je een bril? Jep! Vanaf mijn 4e tot ongeveer mijn 8e jaar heb ik een bril gehad. Dat was een huge ass ronde babyroze bril van Benneton. De bril was haast groter dan mijn hoofd, maar das wat nu eenmaal de mode toen.  In 2004 liep ik een jaar met hoofdpijn en toen heb ik mijn ogen maar eens laten testen en werd er een bril aangeraden. Op mijn werk, tijdens het lezen en bloggen draag ik een montuur van  Vogue.

P1020833

Wat is jouw perfecte pizza? Zelfgemaakte pizza vind ik echt heerlijk. Zelf deeg maken en saus met veel kruiden en dan de pizza toppen met allerlei lekkers zoals champignons, artisjokken, mozerella. Hmm krijg er spontaan zin in!

Favoriete eten/drinken? Ik ben dol op roti kip, quiche, lasagne, risotto en sushi. Maar je kunt mij ook erg blij maken met hollandse stamppot andijvie met spekjes. Mijn favoriete drankje is Cassis.

Wat is je favoriete parfum? Essence absolue van Thierry Mugler vind ik heerlijk. Een tijdje geleden liet een collega de parfum Poetica van Kat von D ruiken en ik was meteen verkocht, alleen de parfum is niet meer verkrijgbaar. Mocht je dit parfum toevallig hebben en vind je er niks aan, ik houd mij aanbevolen!

Kat-Von-D-Poetica-Eau-de-Parfum

Wat is het laatste wat je kocht? Een waistcoat van Noisy May.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? Opstaan en aankleden..

Favoriete ijsje? Ben & Jerry’s Cookie dough en italiaans schepijs in de smaak pistache ^^

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Sinds ik werk is uitslapen haast een onmogelijke opgave omdat mijn ritme mij wakker maakt. Gelukkig begin ik pas om 09:00 met werken dus ik hoef nooit heel vroeg op te staan, maar 08:00 uur is voor mij vroeg genoeg haha. Op vrije dagen slaap ik meestal uit tot hooguit half 10/ 10:00 uur.

Wat zijn je plannen voor 2014? Ik hoop weer een mooie reis te maken en daarnaast volop met mijn blog bezig te kunnen. Voor mij is de balans tussen werken en bloggen soms nog lastig. Het liefst schrijf ik om de dag een artikel maar daar heb ik helaas de tijd niet voor maar ik hoop het juiste ritme te pakken te krijgen waar ik mij fijn bij voel.

Met hoeveel kussens slaap jij? Eentje en dat is ook wel genoeg.

Ben je een ochtend of avond persoon? Geen van beide, dus ik denk dat ik een middagmens ben haha..

Ben je geordend of rommelig? Heel geordend.

Wat wil je op dit moment graag zien? Een aflevering van Gossip Girl. Sinds een aantal weken heb ik Netflix en dat wordt series en films kijken in één keer heel gemakkelijk! De serie werd jaren geleden op NET 5 uitgezonden maar werd soms midden in het seizoen van de buis gehaald vanwege tegenvallende kijkcijfers. Nu ben ik beland bij seizoen 4 dus ik heb nog twee seizoenen voor de boeg.

Gossip Girl

Wie mis je op dit moment? Mijn kleine neefje Kian want ik heb zin om met hem te spelen.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? Mijn haar wilde ik zeggen omdat het snel groeit, maar dat is geen lichaamsdeel haha. Uhhh dan mijn ogen omdat ik grote ogen wel mooi vind.

Ben je verlegen? Ja. Ik probeer sociaal in de omgang te zijn wanneer ik nieuwe mensen ontmoet, maar het liefst kijk ik de kat uit de boom. Zodra ik mij op mijn gemak voel word ik een stuk losser..

Heb je een accent? Denk het wel. Als ik in het westen of zuiden van het land komen vragen mensen vaak of ik uit het noorden van het land kom, maar dat is ook wel logisch. Het is niet dat ik woorden afkort of de ‘en inslik (bijv. loopm zeggen ipv lopen) maar ik zeg wel vaak ja achter een zin (dat is enorm drents) en af en toe gebruik ik drentse woorden (een plastic zak noemen we hier een puut). Voor de rest praat ik redelijk beschaafd Nederlands voor mijn gevoel haha..

Esther en ik

Zussen/broers, hoe oud? Tweelingzus Esther en zij is 15 minuten ouder dan ik.

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? Mijn werk/woonsituatie is een beetje gecompliceerd. Officieel woon ik samen in Groningen met mijn vriend en werk ik in Emmen. Vanwege de reisafstand en -kosten ben ik vaak bij mijn ouders die in Emmen wonen. Dus ik woon parttime in Emmen en parttime in Groningen.
Als ik bij mijn ouders ben rol ik pas “laat” mijn bed uit aangezien ik om 9:00 uur of pas om 10:00 uur hoef te beginnen met werken. Afhankelijk van mijn dienst sta ik op, snel aankleden, broodjes smeren, ontbijten en dan op de fiets richting centrum.
Ik werk nu bijna 7 jaar bij het mooiste dierenpark (in Emmen). Dat verklaart ook de banner op mijn blog die niets met Fashion of Beauty te maken heeft, maar ik vond het gewoon grappig om een banner van mijn werk te plaatsen. Zeven jaar geleden ben ik als weekendhulp in de kassa begonnen en ik werk nu als allround medewerker front office, waar ik geen dieren verzorg maar mensen.
Na een dag werken stap ik op de fiets naar huis, even snel wat eten en meestal daarna hup achter de pc om te werken aan artikelen. Ik baal enorm dat het winter wordt, want de dagen zijn kort. Omdat ik foto’s bij daglicht maak, kan dat alleen op vrije dagen. Daarom publiceer de laatste tijd op onregelmatige dagen artikelen, iets wat mij zelf erg frustreert maar momenteel niet anders kan.

Als je het leuk vind om af en toe foto’s te zien vanuit Dierenpark Emmen, volg mij dan op Instagram !

Dierenpark Emmen

Q: Zou je vaker TAGs willen zien op Fashion meets Beauty?

8 thoughts on “TAG! Get to know me

 1. hele leuke tag leuk om te lezen!

 2. Wat leuk dat je een tweelingzus hebt!

 3. Leuke tag!

 4. Leuk om te lezen, gaaf dat je een tweelingzus hebt!

 5. srilanka01

  Nice tag

 6. Goh, leuk om wat meer over je te lezen. Ook je foto’s zijn leuk om te zien. Je hebt heel wat verschillende haarstijlen gehad ;)

  • Evita

   Over de jaren heen heb ik inderdaad heel wat kapsels gehad haha..

 7. Leuke tag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>