New in | Fluffy sweater by H&M

Eigenlijk heb ik al genoeg artikelen gewijd over dit mode item vond ik, maar omdat ik dit exemplaar nog niet op andere blogs ben tegengekomen doe ik toch een artikeltje over een van de grootste trends van dit najaar! Ik heb het natuurlijk over de fluffy trui!

fluffy-sweater-HM

Fluffy sweaters komt je in bijna alle winkels tegen in uiteenlopende prijsklasses. Wat ik jammer vind is dat je voornamelijk crèmekleurig, lichtroze en zwarte truien tegenkomt terwijl ik juist op zoek was naar een leuk kleurtje. Tijdens een rondje H&M kwam ik opeens deze sweater tegen van Divided. Net als het materiaal was ook de prijs zacht dus ik nam ik ‘m meteen mee.

Deze petrolkleurige sweater heeft een ruime boothals en valt net over je heupen. De trui is gemaakt van 28% acryl en 72% polyamide. Voor €19,95 is deze trui te koop maar omdat ik een tijdje geleden kleding had ingeleverd voor het goede doel ontving ik toen kortingsbonnen van H&M voor 15% korting op een volgende aankoop. Ik betaalde dus € 16,96 wat ik een prima prijsje vond. Tijdens het dragen wordt de trui wijder (vooral bij mijn bovenarmen en ellebogen), maar na een wasbeurt zit ie weer in z’n oorspronkelijke vorm.

Door het materiaal maken fluffy truien je breder dan je eigenlijk bent. Deze trui is minder dik dan de truien die ik bij andere winkels gezien heb. Ik heb zo’n idee dat deze trui minder lang ‘mooi’ blijft, maar goed dat kun je ook niet verwachten voor de prijs. Hij is lekker comfy, warm plus ik zie er niet uit als een Michelin vrouwtje en dat is natuurlijk ook wel fijn..

fluffy trui met statement ketting

De trui is makkelijk te combineren bij allerlei kleuren zoals, camel, grijs, zwart, denim, mintgroen, roze of wit. Zelf draag ik deze fluffy sweater graag op een grijze of zwarte skinny jeans. Het contrast van een zachte trui bij een edgy (faux) leren legging vind ik ook erg mooi staan. Om het plaatje compleet te maken draag ik graag een statement ketting bij deze trui. Mijn favoriet is deze poederroze statement ketting die ik een jaar geleden bij H&M kocht. Voor extreem koude dagen heb ik ook nog een hemdje in dezelfde poederroze kleur om onder deze trui te dragen.

fluffy trui outfit foto

Q: Heb jij een fluffy trui en zo ja, waar heb jij ‘m gekocht?

10 thoughts on “New in | Fluffy sweater by H&M

 1. Wat een leuke trui!
  xx Julie

 2. Leuke trui, een van de leukste fluffy sweaters die ik tot nu toe gezien heb :)

 3. Deze trui staat je geweldig!
  liefs
  Wies

 4. Leuke combinatie met die ketting! x

 5. Hele leuke trui, staat je mooi!

 6. Erg tof zeker met die ketting ! x

 7. Liefde voor de fluffy truien van H&M! Leuk dat je een ander kleurtje laat zien dan de standaard witte en zwarte (ik heb ze allebei haha), en vind de ketting er mooi bij staan! Je mobiele site is trouwens ook erg mooi!

  • Evita

   Merci Lana! Fijn dat je de mobiele site ook mooi vind, ik vind ‘m zelf ook wel overzichtelijk ^^

 8. Ja ik heb er ook een van only! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>